• St

BBB

Resultaat willen we!!

Deze les draait om resultaat!! We noemen het beestje ook duidelijk bij de naam: buik, billen en benen. In deze workout staan die 3 spiergroepen dan ook centraal. Werken om spieren te versterken en te verstevigen, zodat je bij regelmatig oefenen de resultaten goed voelt en ook nog ziet in de spiegel.

En is het dan ook nog leuk? Jazeker!!!
Onze docenten weten je elke keer weer te motiveren door een gevarieerde les te geven die toegankelijk is voor zowel beginners en gevorderden. Een leuke sfeer is in al onze lessen heel belangrijk en dus ook in de BBB-les.

Natuurlijk is het trainen in een groepsles een handige stok achter de deur; je doet gemakkelijker mee en daardoor kom je ook sneller tot resultaat.

De les bestaat uit een warming up, en vervolgens vooral technische oefeningen met veel herhalingen. Er wordt gewerkt met verschillende attributen zoals enkelbanden, elastieken, dumbells etc. De spanning houden we er letterlijk in, echter jij bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen. Een intense cooling down zorgt voor een prima afsluiting van deze les, zodat je met een goed gevoel naar huis gaat.

 

Stel niet uit, start met een van de vele groepslessen!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Update fitness regels 1 juli

  Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

  Lees meer
 • UPDATE 1 juli 2020

  Beste leden Nog een paar dagen en dan kunnen we weer vol aan de slag Maan...

  Lees meer
Meer nieuws