• St

Innermix

Wanneer je op een aandachtige wijze je lichaam wilt trainen is Innermix de keuze voor jou! Innermix is erop gericht om met je aandacht en je ademhaling de bewegingen aan te sturen, ondersteund door moderne muziek die op de oefeningen is afgestemd.

De oefeningen in deze les zijn afgeleid van (power)Yoga, Tai Chi en Pilates. Deze zijn echter zo aangepast dat Innermix met recht een brug tussen Oost en West genoemd mag worden. Voor wie uiterlijke krachtexplosies niet de weg is en voor wie het innerlijke van de oosterse bewegingen een stap te ver gaat is Innermix de brug tussen deze twee.

Je bepaalt in deze les zelf hoe intens je de oefeningen uitvoert. Innermix is niet prestatiegericht maar aandachtgericht. Door je aandacht op je ademhaling te richten, stuurt de ademhaling de beweging aan, hierdoor werk je van binnen naar buiten, (i.p.v. je te laten leiden door externe prikkels). Dit is meteen de overeenkomst tussen (power)Yoga, Tai Chi en Pilates. Tevens werken ze alledrie vanuit “het centrum” (de buik); ieder op hun eigen manier.

Tai Chi-oefeningen gebruiken we in deze les voor o.a. de warming up en het evenwicht, (power)Yoga oefeningen om de been- en rugspieren soepel en sterk te maken en Pilates oefeningen om met name de buikspieren te verstevigeIn.

Innermix is een westerse lichamelijke workout, gebaseerd op de oosterse denkwijze: the best of both worlds .

 

Stel niet uit, start met een van de vele groepslessen!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Update fitness regels 1 juli

  Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

  Lees meer
 • UPDATE 1 juli 2020

  Beste leden Nog een paar dagen en dan kunnen we weer vol aan de slag Maan...

  Lees meer
Meer nieuws