• St

Kickfun

Kickfun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker afreageren op de bokszak.

Je maakt boks- en traptechnieken op een bokszak. Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan Kickfun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken. Kickfun is een explosieve en dynamische workout waarbij je je conditie als het ware omhoog schopt! Met bokshandschoenen aan komt het kleine kind in je naar boven en kun je helemaal los gaan!

Daarnaast leer je ook echt iets. Onze speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid. Zij zijn opgeleid door Kenneth Leeuwin, de founder en tevens eigenaar van Kickfun International. Hij heeft 8 jaar geleden dit unieke concept ontwikkeld. Inmiddels is Kickfun gegroeid tot één van de meest populaire workouts op dit moment.

Er zijn al meerdere bekende Nederlanders gespot met een lichte verslaving voor Kickfun! Geen wonder, je verliest vet, verstevigt je spieren en je conditie gaat met sprongen vooruit zonder dat je door hebt dat je hard aan het werk bent, want je gaat helemaal uit je dak en het uur vliegt voorbij!

 

Stel niet uit, start met een van de vele groepslessen!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • NIEUW! Microvezel Sporthanddoek FVD

  – Snel drogende microvezel stof! – Makkelijk op te vouwen ...

  Lees meer
 • Update fitness regels 1 juli

  Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

  Lees meer
Meer nieuws