• St

Regeling contributie

Beste Leden

Het behoeft geen betoog om uit te leggen dat wij door de overheid verplicht onze deuren voor de komende 3 weken moeten sluiten.

Net zoals u betreuren wij deze situatie, maar begrijpen zeer wel dat de gezondheid van iedereen het belangrijkst is,  wij respecteren dan ook deze beslissing volledig.

 

Hoe nu verder ?

Deze ochtend hebben wij intern overlegd , over hoe wij dit willen gaan oplossen, met die gedachte dat iedereen hiermee gediend is.

U zult begrijpen dat het voor ons centrum financieel gezien een heel heftige beslissing is, die de overheid hanteert. Daar alle  kosten gewoon blijven doorgaan.

Hoe kunnen wij als Fitnesscentrum u de garantie geven dat wij na deze crisis tijd onze deuren weer voor u kunnen openen, en dat ieder lid van ons centrum toch de compensatie krijgt die hij of zij verdiend.

 

Wij gaan dit als volgt regelen.

Wij geven ieder lid de compensatie van  , geen drie weken , maar vier weken contributiegelden retour.

 

Wij doen dit als volgt : 

zoals u van ons gewend bent wordt uw contributie 4 wekelijks bij u afgeschreven.  Dit blijft ook nu zo, echter krijgt ieder lid gedurende 10 maanden 10% reductie op hun huidige abonnement.

Deze manier werkt 2 kanten uit.

Ten eerste kunnen wij als Fitnesscentrum u garanderen dat door deze spreiding van de compensatie wij zoals aangegeven, na deze moeilijke periode u als lid weer gewoon onze faciliteiten kunnen blijven aanbieden.

Ten tweede heeft u als klant een klein voordeel hieruit doordat u een extra week gecompenseerd krijgt in de vorm van 10 kleine stukjes contributie gelden

 

Wij doen nog meer voor u :

Een ander aspect is dat wij als centrum zoveel mogelijk groepslessen digitaal  proberen aan te bieden in de vorm van gefilmde lessen die u thuis via de media kunt volgen.

Ook is er het plan om in kleine groepjes met alle voorzorgsmaatregelen, buiten activiteiten proberen te realiseren  zoals bootcamp.

Dit is uiteraard voor u geheel gratis kunt u zien als een extra vorm van lessen

Natuurlijk bent u hierin de bepalende factor , onze docenten staan 100% voor u klaar

De exacte invulling hiervan wordt vandaag  besproken en ingevuld.

U wordt hiervan vanavond of uiterlijk morgen ochtend via social media  verder over ingelicht.

 

Wij hopen op uw begrip in deze onmachtsituatie, zodat we straks weer kunnen bieden wat u van ons gewend bent

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u bellen met onze receptie van 10.00 tot 12.00 in de ochtend, en van 18.00 tot 20.00 in de avond

 

Met vriendelijke groet

Team  van Drunen

Nieuws

  • Update fitness regels 1 juli

    Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

    Lees meer
  • UPDATE 1 juli 2020

    Beste leden Nog een paar dagen en dan kunnen we weer vol aan de slag Maan...

    Lees meer
Meer nieuws