• St

Coronavirus UPDATE 7 mei 2020

Beste leden van ons Fitnesscentrum 

 

Wat een ongelofelijke klap die wij als ondernemer gister te verwerken kregen.

Uiteraard begrijpen wij dat er verstandig moet worden omgegaan met het corona virus,  in de wetenschap dat 90% van de mensen die overlijden overgewicht hebben, zou je denken dat juist de branche die hier mede voor zorgdraagt  de mogelijkheid zou moeten krijgen om  mensen weer de kans te geven om hieraan te werken. 

Echter niets is minder waar.

De regering beslist zomaar , in de visie van onze organisaties, dat 80% van onze branche straks failliet is .

Onze branche organisaties zijn bezig om de beslissing van de regering aan te vechten,  mede doordat Rutte ook aangaf dat sportscholen een lastige branche zijn die per bedrijf bekeken, dus de mogelijkheden staat nog steeds open om snel open te mogen. En wij hopen toch nog op een opening rond juni

Wetende dat in Duitsland de sportscholen a.s. maandag weer open kunnen, hebben wij zeer goede hoop dat wij toch snel open kunnen. Wij als Fitnesscentrum van Drunen zijn er meer dan klaar voor.

 

Niet alleen als bedrijf, maar ook als werknemer die afhankelijk is van een inkomen , om zijn of haar gezin te onderhouden of hun grootste bezit , hun huis af te lossen, wordt hier snoeihard mee geraakt.  De compensatie vanuit de regering dekt deze lading bij lange na niet.

Een regelrecht drama dus waar wij als bedrijf en personeel geen enkele beslissing in kunnen nemen.

Hoe nu verder:  wij krijgen uiteraard tal van telefoontjes en mails van leden. 

Wij zijn begonnen met de eerste periode netjes te compenseren in een 10% regeling zodat u als klant hier niets bij inschiet. Om maar direct open kaart te spelen , dit kost ons als bedrijf in eerste instantie ong € 40.000 .

Of dit maanden te dragen is voor ons laat ik aan uw verbeelding over , maar logisch gedacht is het antwoord hierop niet moeilijk , niet dus.  Wij zijn een gezond en krachtig bedrijf , maar ook met onze beperkingen, de investeringen van ons in de afgelopen jaren voor u als klant zoals de aanschaf van nieuwe apparatuur , de Synergy lijn , de Excio Circle enz hakken er behoorlijk in , maar horen wel bij een gezonde bedrijfsvoering.

Wat niet stopt zijn alle vaste lasten. En ook die zijn fors, alleen al het 22 koppen tellende personeel, de nuts voorzieningen, verzekeringen , enz enz

Wij zijn druk bezig om te bekijken hoeveel wij onze leden tegemoet KUNNEN komen om deze onmacht situatie voor iedereen  zo dragelijk mogelijk te maken. Echter is dat een hele opgaaf, daar wij nooit iedereen tevreden kunnen stellen.

Mensen die claimen  dat wij onze overeenkomsten niet nakomen. Dat is natuurlijk zo krom als maar zijn kan. Nee inderdaad kunnen wij dat niet , simpelweg MOGEN wij dat ook niet hoe graag wij dat ook willen.  Te zot voor woorden, maar dat is toch de harde werkelijkheid.

Wij zullen als Sportcentrum alles proberen om straks , wanneer wij de deuren weer mogen openen,  voor iedereen die dat eist een passende oplossing te vinden.   Bv mensen met abonnementen  van 1 of 2 x p wk onbeperkt te laten sporten in ieders vrije keus.  Mogelijk blok gewijs delen van contributiete compenseren over afgesproken perioden enz.  Moeilijk maar  in goed overleg met de kant wel haalbaar.  

Wat wij van de klant vragen is coulance,  de soepelheid en bespreekbaarheid die wij altijd met onze leden proberen te creëren bij problemen, vragen wij nu van u.

U als klant bent hierin een grote bepalende factor, en dit wordt door ons als Sportcentrum van Drunen dan ook zeer gewaardeerd.

Wat kunnen wij u verder bieden.

Zoals in onze vorige update, zal de Koloszaal een tweede gym worden voor  de mensen die lekker los willen gaan en heavy willen trainen. Er worden veel machines, dumbells, schijven enz  bij geplaatst zodat dit het ultieme trainingsmekka wordt van de verre omgeving. Vette muziek en een industriële omgeving wanen u in een heel andere wereld. Dit is iets wat niemand kan bieden en een droom voor elke serieuze sporter. Ruimte te over om te voldoen aan alle komende gestelde eisen. Zelfs wanneer men 10 M2 per  persoon moet vrijhouden , kunnen wij met gemak 130 leden gelijktijdig aan, dit buiten de groepslessen om.

In de huidige Fitnessruimte blijven de lichtere machines voor onze fitness klanten. Ook deze omgeving is veranderd.

De Excio Circle wordt breder gezet , om de 1,5 meter te garanderen.

Groepslessen worden bekeken hoeveel leden er per gelijktijdigheid mogelijk zijn .

Momenteel bespreken wij of wij meerdere groepslessen op buiten locaties kunnen gaan verzorgen, zoals BBB , x Coreenz. , zodat we dat al enigszins op kunnen starten, dit geld ook voor de danslessen van Kimberly

Zoals genoemd zijn wij onze Fitnessruimte compleet aan renoveren, om u een andere beleving in training te geven. Wij blijven u hiervan op de hoogte houden.

Verder kunnen wij u melden dat wij voor ieders veiligheid en uiteraard ook voor uzelf bij onze receptie een professionele warmte camera zullen plaatsen.

Deze camera wordt ook gebruikt op de grote vliegvelden , en zorgcentra, s in Duitsland 

De camera meet bij binnenkomst in ons centrum uw lichaamstemperatuur. Dus bij lichte verhoging ( koorts ) wordt dit per direct geregistreerd, en wordt u vriendelijk verzocht om op een ander tijdsstip koortsvrij terug te komen. Wij begrijpen dat dit een strenge regel is , maar zo kunnen wij garanderen dat u veilig kunt sporten, zonder dat u zich druk hoeft te maken dat er leden ziek zijn en dat niet melden. 

Zoals u leest investeren wij ook nu in deze moeilijke tijd behoorlijk, om het sporten bij ons centrum voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk te maken.

En nogmaals , hopen wij op uw begrip en coulance om straks toch weer als Sportcentrum u onze diensten aan te kunnen bieden, en dat lukt niet zonder u 

 

Met oprechte waardering 

 

Peter v Drunen

Nieuws

  • Update fitness regels 1 juli

    Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

    Lees meer
  • UPDATE 1 juli 2020

    Beste leden Nog een paar dagen en dan kunnen we weer vol aan de slag Maan...

    Lees meer
Meer nieuws