• St

Seniorenfitness

Steeds meer mensen, jong en oud, maakt niet uit, gaan op zoek naar wat goed is voor lijf en leden. Ieder wordt zich bewust van het feit dat het lichaam “onderhoud” nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Naarmate de leeftijd groeit voel je ook aan je lichaam dat bewegen een “must” is. Je zoekt mogelijkheden om dit op een verantwoorde wijze te doen.

Deze middag heeft een programma wat zo is samengesteld dat iedereen er aan deel kan nemen, je maakt een keuze of een combinatie van wat je die middag wilt doen: We hebben speciaal voor mensen van 55 jaar en ouder een sportmiddag ontwikkeld met persoonlijke, professionele begeleiding.

 • een les van 45 minuten met oefeningen om je spieren en gewrichten los te maken en te onderhouden. 50% van deze oefeningen kun je zittend op de stoel doen. De les is gebaseerd op Tai Chi (Chinese gezondheidsoefeningen) met aangepaste muziek.
 • een les van 45 minuten met intensieve oefeningen die gericht zijn op het sterk en soepel maken van je lichaam op een bewuste manier. Je leert je eigen grenzen kennen en deze te verleggen. Deze les is een combinatie van Yoga, Poweryoga, Tai Chi en Pilates, op een moderne manier, en….. natuurlijk op mooie muziek.
 • doorlopende mogelijkheid voor fitness (werken met toestellen) op maat met persoonlijke begeleiding. Hiertoe behoort ook de cardio-afdeling met o.a. fietsen, roeien en lopen. Je maakt hierbij gebruik van de modernste apparatuur.
 •  ter afsluiting is er voor iedereen een ontspanningskwartier waarin je alle indrukken en inspanningen van de middag kan laten bezinken. Heerlijk ontspannen met toepasselijke muziek.

Er is de gehele middag ondersteuning van een fysiotherapeut. Natuurlijk is er deze middag ook tijd voor een kop koffie en een gezellige babbel. Zo werk je op een gezellige wijze aan je gezondheid.

Ter kennismaking kunt u altijd vrijblijvend een middag mee komen doen. We vinden het prettig wanneer je dit telefonisch aan ons doorgeeft zodat we hiermee rekening kunnen houden. (Denk aan makkelijke schoenen en kleding).

 

Stel niet uit, start met een van de vele groepslessen!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Update fitness regels 1 juli

  Beste leden.  Even een kleine update  Slechts een paar dagen en d...

  Lees meer
 • UPDATE 1 juli 2020

  Beste leden Nog een paar dagen en dan kunnen we weer vol aan de slag Maan...

  Lees meer
Meer nieuws